NABOLAGET

Bo høyt, fritt og solrikt på toppen av Vestby sentrum med god tilgang på grøntarealer, kollektiv- og servicetilbud.

URBANE KVALITETER

Det urbane preget på Sole sikres av et spennende spill i arkitekturen. Kafeer, butikker og togstasjon er kun en kort spasertur unna. Dette gir opplevelsen av bymessige kvaliteter som gjør hverdagen enkel og funksjonell for beboerne på Sole. Jobber du i Oslo, rusler du 10 minutter til toget som bringer deg inn til hovedstaden på 23 minutter. Skal du ut på reise og oppleve resten av verden, er Oslo Lufthavn kun én time unna.

BO PÅ TOPPEN AV VESTBY SENTRUM

Vestby stasjon
23 minutter til Oslo sentrum. Avganger hvert 30. minutt.

Tilrettelagt for en aktiv hverdag
På Sole er det et rikt aktivitetstilbud som inkluderer både tuftepark, padel og petanque. Treningssenter er innen gangavstand, og marka omkranser hele Sole med turmuligheter året rundt.

Lett å komme seg rundt
I Vestby er det et mylder av tur- og sykkelstier og kort avstand til flere bussholdeplasser.

Skole og barnehage
I nærområdet finnes flere skoler og barnehager, slik at du ikke trenger å forlate nabolaget når familien blir større.

DER BYEN MØTER NATUREN

Beliggenheten i overgangen mellom marka og byen er unik, der du kan gå ned til sentrum – eller snøre på deg turskoene eller skiene og tråkke rett inn i marka. Fantastiske friluftsområder i umiddelbar nærhet gir mulighet for naturopplevelser alle årstider. Store grøntarealer og naturen selv omringer boligfeltet og inviterer til bruk av skog og mark, du trenger du ikke reise langt for å oppleve frisk luft og fin natur.  

Det er flere, flotte strender kun 10 minutters kjøring unna. Her finner du flere av Oslofjordens perler som bl.a. Hvitsten, Emmerstad og Kroken.

Kontakt Megler

Eiendoms Megler 1 Logo

Linda Heltmark

Eiendomsmegler

930 07 736

linda.h@eiendomsmegler1oa.no
× Meld din interesse