Salgsstart
Midten av
september 2021

Sole 360

Sole360°
– det urbane liv i naturskjønne omgivelser

Sole360° blir beliggende i frodige og grønne omgivelser kun et steinkast unna Vestby sentrum og rett ved marka. Her kan du leve tett på naturen med urbane kvaliteter i umiddelbar nærhet. Det er kun 10 minutters gange til Vestby sentrum med et rikt utvalg butikker og caféer.

Her finner du også togstasjonen, hvor toget tar deg til Oslo på 35 minutter og til Moss på 12 minutter. Shoppingmuligheter er det også nok av, med blant annet gangavstand til Vestby Storsenter. Oslo Fashion Outlet med sine 55 merkevarebutikker er kun en kort kjøretur unna.

Priser og størrelser

 • 2-roms 38 m² fra
  kr. 2.300.000,-

 • 2-roms 43 m² fra
  kr. 2.650.000,-

 • 2-roms 50 m² med garasje fra
  kr. 3.050.000,-

 • 3-roms med garasje fra
  kr. 4.050.000,- (61-76 m²)

Soles beliggenhet i skillet mellom marka og byen er helt unik. Vi har lagt stor vekt på moderne arkitektur og et bymessig bomiljø, med marka som nærmeste nabo. På Sole har du tilgang til gode naturopplevelser i umiddelbar nærhet året rundt, med flotte turstier og skiløyper rett utenfor døra. Det er også verdt å nevne at flere av Oslofjordens badeperler, som for eksempel Son og Hvitsten, kun er en kort kjøretur unna. Fellesområdene på Sole er parkmessig opparbeidet, med blant annet Tuftepark, petanquebane og utendørs padel – alt ligger med andre ord til rette for et aktivt liv i urbane og naturskjønne omgivelser.

Sole 360° vil bestå av 28 lekre selveierleiligheter fra 38 – 76 m2. Leilighetene har arealeffektive planløsninger, lyse og delikate material- og fargevalg og integrerte hvitevarer. De fleste leilighetene får balkong eller markterrasse, og alle får tilgang til den flotte takterrassen på 100 m2. Herfra kan du nyte 360° utsikt og flotte solforhold. Takterrassen vil bli det naturlige samlingspunktet for beboerne med pergola, sittegrupper og grillmuligheter.

Sole360° kommer for salg i midten av september. Meld interesse nå, så holder vi deg oppdatert om prosjektet og salgsstart.

Registrer din interesse nå, så holder vi deg oppdatert om prosjektet og salgsstart
  ×

  Register deg her for å få mer
  informasjon om Sole 360

  Meld din interesse