Solehøyden

Solehøyden Hus 23

 • Leilighet fra
  56 til 133m2

 • Priser fra
  1 000 000 000,-

 • 0 av 31
  ledig

Finn din bolig

SOLEHØYDEN er et unikt boligprosjekt i Vestby. Her vil det bli totalt fem høyhus, som blir beliggende høyt og luftig til på Sole. Det første salgstrinnet består av 31 leiligheter over åtte etasjer; 2- til 4-roms med størrelse fra 57 til 133 kvm. På SOLEHØYDEN  er det spektakulær utsikt og meget gode solforhold. 

Leilighetene har gjennomgående god standard, panoramautsikt og store solrike terrasser der utsikten aldri blir kjedelig. Leilighetene er ferdigstilt og innflytningsklare.

Salgstrinn I er utsolgt, men salgstrinn II er nå ute for salg – klikk her for mer informasjon og boligvelger.

Galleri

Sett ditt personlige preg på boligen

Vi planlegger boligene ned til minste detalj for å skape et hjem hvor du og din familie skal trives. Derfor leveres alle våre boliger nøkkelferdig.

Når man flytter inn i en ny bolig er det enkelt å male nye farger på veggene, men fliser, parkett og benkeplater er ofte vanskeligere å bytte. Derfor lar vi deg velge innredning før boligen er ferdigstilt, slik at du kan sette ditt personlige preg på boligen. Tilvalgsmulighetene er mange og varierer fra bolig til bolig. Noen av tilvalgene leveres uten ekstra kostnad, mens andre har et pristillegg. Om du ikke ønsker tilvalg vil boligen komme med standardløsningene.

Å planlegge ditt nye hjem er en spennende prosess, så ta deg god tid og tenk nøye igjennom hva som passer for deg og din familie.

Nedenfor kan du laste ned vår tilvalgsbrosjyre

Last ned PDF

Kontakt Megler

Eiendoms Megler 1 Logo

Erik Nickelsen

Eiendomsmegler MNEF

913 47 123

e.nickelsen@em1vestby.com

  ja, send informasjon om andre boliger på Sole.

  × Meld din interesse